Child’s Play (2019) me titra shqip Movies
Child’s Play

Child’s Play

Child’s Play
IMDb: N/A
N/A
N/A

Një nënë i dhuron djalit të saj 13-vjeçar një kukull për ditëlindje, pa e ditur natyrën e tij të ligë dhe faktin që edhe mund të vrasë njerëzit që nuk…