clown me titra shqip Movies
Clown (2014)

Clown (2014)

Clown (2014)
IMDb: N/A
N/A
N/A

Një baba i dashur gjen rastësisht një kostum klouni dhe e vesh atë për festën e ditëlindjes së djalit të tij,  vetëm ky kostum është pjesë e një mallkim të…