Con Air (1997) me titra shqip Movies
Con Air

Con Air

Con Air
IMDb: N/A
N/A
N/A

Një ish ushtarak i dënuar dhe që është gati për t’u liruar, e gjen veten të bllokuar në një aeroplan me të burgosur, të cilët marrin kontrollin e aeroplanit.