Darker Than Night (2018) Movies
Darker than Night

Darker than Night

Darker than Night
IMDb: N/A
N/A
N/A

Sloen Karter është një vajzë e re e cila ka humbur shikimin së fundmi. Babai i saj largohet në fundjavë dhe shoqëri i bëjnë dy miqtë e saj të ngushtë,…