Divergent (2014) me titra shqip Movies
Divergent (2014)

Divergent (2014)

Divergent (2014)
IMDb: N/A
N/A
N/A

Në një botë të ndarë nga Fraksionet dhe të bazuar në virtyte, Trisi mëson se është “E Ndryshme”, dhe s’do të përshtatet me të. Kur ajo zbulon një komplot për…