Dogman (2018) Movies
Dogman

Dogman

Dogman
IMDb: N/A
N/A
N/A

Marçelo, një rritës i vogël dhe i sjellshëm qensh, e gjen veten të përfshirë në një marrëdhënie të rrezikshme varësie me Simonen, një ish-boksier i dhunshëm i cili terrorizon të…