FantaShkence Movies
Lake Placid (1999)

Lake Placid (1999)

Lake Placid (1999)
IMDb: N/A
N/A
N/A

Sherifi Henk Kio, Xhek Uells, Keli Skot dhe Hektor Sir tentojnë të ndalojnë një krokodil gjigand, i cili po terrorizon banorët pranë Liqenit të Zi në Mejn.

I Origins (2014)

I Origins (2014)

I Origins (2014)
IMDb: N/A
N/A
N/A

Një biolog molekular dhe partnerja e tij e laboratorit zbulojnë fakte që mund të ndryshojnë rrënjësisht shoqërinë në mënyrën se si ne e njohim.

Dead Rising: Endgame (2016)

Dead Rising: Endgame (2016)

Dead Rising: Endgame (2016)
IMDb: N/A
N/A
N/A

TE VDEKURIT QE NGRIHEN: FUNDI I LOJES na çon karantinën e zaptuar nga zombit në East Mission City ku një raportere duhet të ndalojë një konspiracion sekret të qeverisë…

Chappie (2015)

Chappie (2015)

Chappie (2015)
IMDb: N/A
N/A
N/A

Pasi rrëmbehet që në lindje nga kriminelët, Çapi bëhet djali i adoptuar në një familje të çuditshme dhe të çrregullt. Çapi ka dhunti nga natyra, dhe është një robot unik,…

Vychislitel (2014)

Vychislitel (2014)

Vychislitel (2014)
IMDb: N/A
N/A
N/A

10 të burgosur, të dënuar me internim në një planet armiqësor XT-59, duhet të hapin rrugën përmes moçalit për të arritur në Ishullin e Lumturisë, vendi i vetëm i sigurt,…

X-Men: Days of Future Past (2014)

X-Men: Days of Future Past (2014)

X-Men: Days of Future Past (2014)
IMDb: N/A
N/A
N/A

Vazhdimi i historisë vendoset në mes të viteve 1980 dhe 2014 ku X-Men kthehet prapa në kohë për të ndaluar rojet të pushtonin Amerikën e Veriut dhe të vendosnin të…

The Avengers

The Avengers

The Avengers
IMDb: N/A
N/A
N/A

Rise of the Planet of the Apes

Rise of the Planet of the Apes

Rise of the Planet of the Apes
IMDb: N/A
N/A
N/A

Alien vs. Predator

Alien vs. Predator

Alien vs. Predator
IMDb: N/A
N/A
N/A

Terminator 3: Rise of the Machines

Terminator 3: Rise of the Machines

Terminator 3: Rise of the Machines
IMDb: N/A
N/A
N/A

Krrish 3

Krrish 3

Krrish 3
IMDb: N/A
N/A
N/A

Battle of the Damned

Battle of the Damned

Battle of the Damned
IMDb: N/A
N/A
N/A

TRON: Legacy

TRON: Legacy

TRON: Legacy
IMDb: N/A
N/A
N/A

Intersect

Intersect

Intersect
IMDb: N/A
N/A
N/A

Max Winslow and The House of Secrets

Max Winslow and The House of Secrets

Max Winslow and The House of Secrets
IMDb: N/A
N/A
N/A