Fantazi Movies
White Tiger (2012)

White Tiger (2012)

White Tiger (2012)
IMDb: N/A
N/A
N/A

Pasi me shumë vështirësi i mbijeton vdekjes kur përballet me një Tank “Tiger të Bardhë” misterioz, ushtari i Ushtrisë së kuqe Ivan fiksohet për ta gjetur dhe ta shkatërrojë atë.

Clash of the Titans (2010)

Clash of the Titans (2010)

Clash of the Titans (2010)
IMDb: N/A
N/A
N/A

Perseu, biri i Zeusit, lufton me forcat e errëta të nëntokës për t’i ndaluar që të pushtojnë Tokën dhe Qiellin…

Bruce Almighty (2003)

Bruce Almighty (2003)

Bruce Almighty (2003)
IMDb: N/A
N/A
N/A

Një burri, i cili i ankohet Zotit shumë shpesh, i jepen fuqi të mbinatyrshme për t’i treguar sa vështirë është të drejtosh botën.

Dracula Untold (2014)

Dracula Untold (2014)

Dracula Untold (2014)
IMDb: N/A
N/A
N/A

Pasi princi i Transilvanisë kërcënohet nga turqit dhe vendos për të mposhtur armikun me çdo kusht, duke u shndërruar në një përbindësh të fuqishëm, por nga vetë ky vendim për një kauzë…

Homunculus (2021)

Homunculus (2021)

Homunculus (2021)
IMDb: N/A
N/A
N/A

E vërteta dhe iluzioni turbullohen kur një i pastrehë amnezik zgjohet nga një procedurë eksperimentale mjekësore me aftësinë për të parë traumat më të thella të njerëzve.

The Hobbit: The Desolation of Smaug (2013)

The Hobbit: The Desolation of Smaug (2013)

The Hobbit: The Desolation of Smaug (2013)
IMDb: N/A
N/A
N/A

Xhuxhët, së bashku me Bilbo Begins dhe Gandalf Gri-në, vazhdojnë kërkimin e tyre për të rifituar Ereborin, atdheun e tyre, nga Smaug. Bilbo Begins zotëron një unazë misterioze dhe magjike.

The Hobbit: An Unexpected Journey (2012)

The Hobbit: An Unexpected Journey (2012)

The Hobbit: An Unexpected Journey (2012)
IMDb: N/A
N/A
N/A

Bilbo Bagings është një djalosh i ri Hobit, të cilit i kërkohet të braktisë shtëpinë e tij dhe të jetojë aventurën më të madhe të jetës së tij. Duke kërkuar…

Alice in Wonderland (2010)

Alice in Wonderland (2010)

Alice in Wonderland (2010)
IMDb: N/A
N/A
N/A

Liza është tashmë 19 vjeç, kur rikthehet në Botën e Çudirave, në të cilën ka kaluar aventurën e saj më të jashtëzakonshme të fëmijërisë. Aty, ajo takohet sërish me miqtë…

Ninja Apocalypse (2014)

Ninja Apocalypse (2014)

Ninja Apocalypse (2014)
IMDb: N/A
N/A
N/A

I përshtatur për vrasjen e Mjeshtrit të Madh, disa ninxha nga Klani i Humbur duhet të luftojnë sipas mënyrës së tyre në një bunker bërthamor nëntokësor, të mbushur me hordhitë…

Siberia (2019)

Siberia (2019)

Siberia (2019)
IMDb: N/A
N/A
N/A

Klint është një njeri pothuajse i vdekur që jeton i vetëm në një tundër të ngrirë. Sidoqoftë, ky izolim nuk mund të sjellë as evazion, as paqe. Një natë, ai…