Filma italian Movies
Tolo Tolo

Tolo Tolo

Tolo Tolo
IMDb: N/A
N/A
N/A

Një biznesmen Italian Keko Zalone, e gjen veten në Afrikë pasi biznesi i tij falemintoi.  Ai bën një udhëtimin të gjatë dhe përballet me kushtet e vështira të emigrantëve…

The Champion

The Champion

The Champion
IMDb: N/A
N/A
N/A

Pas çmendurive të shumta, një futbollisti tepër të talentuar, i caktohet një mësues për ta ndihmuar të kontrollojë sjelljen e tij prej mistreci.