Filma me titra shqip Movies
Italian Race (2016) aka Veloce come il Vento

Italian Race (2016) aka Veloce come il Vento

Italian Race (2016) aka Veloce come il Vento
IMDb: N/A
N/A
N/A

Xhulia është një pilote e garave GT. Kur babai i saj ndërron jetë, çdo gjë në jetën e saj merr një drejtim tjetë. E vetmja shpresë për të është vëllai…

Dracula Untold (2014)

Dracula Untold (2014)

Dracula Untold (2014)
IMDb: N/A
N/A
N/A

Pasi princi i Transilvanisë kërcënohet nga turqit dhe vendos për të mposhtur armikun me çdo kusht, duke u shndërruar në një përbindësh të fuqishëm, por nga vetë ky vendim për një kauzë…

Covert Operation (2014)

Covert Operation (2014)

Covert Operation (2014)
IMDb: N/A
N/A
N/A

Një gjahtari shpërblimesh i premtohet liria e tij nëse nxjerr disa të burgosur nga duart e Koreano Veriorëve.

Jim Button and Luke the Engine Driver (2018)

Jim Button and Luke the Engine Driver (2018)

Jim Button and Luke the Engine Driver (2018)
IMDb: N/A
N/A
N/A

Një djalë jetim në kërkim të origjinës së tij. Një princeshë e re mbahet e burgosur në Qytetin e Dragonjëve vdekjeprurës. Xhimi dhe shoku i tij Luka, vihen në kërkim…