Francez Movies
Mea Culpa (2014)

Mea Culpa (2014)

Mea Culpa (2014)
IMDb: N/A
N/A
N/A

Frank dhe Simon janë të dy policë të mirë dhe partnerë. Simon ka probleme qëkur vrau tre persona në një aksident me makinë që po e ngiste i dehur, por…