Friday (1995) me titra shqip Movies
Friday (1995)

Friday (1995)

Friday (1995)
IMDb: N/A
N/A
N/A

(E Premte): Dy shokë, Smoki dhe Kreg pijnë të gjithë barin e një furnizuesi droge dhe përpiqen të gjejnë 200 dollarët që i kanë borxh furnizuesit deri në orën 10…