Happy as Lazzaro (2018) Movies
Happy as Lazzaro

Happy as Lazzaro

Happy as Lazzaro
IMDb: N/A
N/A
N/A

Lazaro, një punëtor i ri zemërmirë dhe Tankredi, një fisnik i ri, i mallkuar nga imagjinata e tij, formojnë një lidhje të pazakontë kur Tankredi i kërkon Lazaros ta ndihmojë…