Harry Potter and the Order of the Phoenix (2007) me titra shqip Movies
Harry Potter and the Order of the Phoenix

Harry Potter and the Order of the Phoenix

Harry Potter and the Order of the Phoenix
IMDb: N/A
N/A
N/A

Me gjithë ato paralajmërime që Lordi Voldemort po kthehet, Harri dhe Dambëlldori do shënjestrohen nga autoritetet e Ministrisë së Magjisë, teksa një burokrate me autoritet Dolores Umbridxh, do të shpallet…