Indiana Jones and the Raiders of the Lost Ark (1981) me titra shqip Movies
Raiders of the Lost Ark

Raiders of the Lost Ark

Raiders of the Lost Ark
IMDb: N/A
N/A
N/A

Indiana Jones and the Raiders of the Lost Ark : Në 1936, arkeologu dhe aventurieri Indiana Xhons u punësua nga qeveria e Shteteve të Bashkuara të Amerikës për të gjetur…