Jungle (2017) Movies
Jungle

Jungle

Jungle
IMDb: N/A
N/A
N/A

Një grup shokësh drejtohen nga një guidë për në xhunglën e Bolivisë, në kërkim të një fshati indian. Ata shpejt kuptojnë se xhungla është një vend armiqësor dhe plot rreziqe….