Krim Movies
Stuber

Stuber

Stuber
IMDb: N/A
N/A
N/A

Një detektiv përfshin shoferin e tij të Uber-it në një natë aventureske dhe aksioni tërësisht të papritur.

Thadam

Thadam

Thadam
IMDb: N/A
N/A
N/A

Vrasja e një djali të ri bëhet sfiduese kur policia zbulon se i dyshuari ka një vëlla binjak.

10 Minutes Gone

10 Minutes Gone

10 Minutes Gone
IMDb: N/A
N/A
N/A

Gjithçka bazohet te një njeri, kujtesa e të cilit humbet gjatë një grabitje banke që shkon keq. Karakteri do të duhet të bashkojë së bashku 10 minutat e humbura nga…

Memoir of a Murderer

Memoir of a Murderer

Memoir of a Murderer
IMDb: N/A
N/A
N/A

17 vjet pas vrasjes së fundit, kur demenca filloi të prek një vrasës të vjetër, ai përplaset me një djalosh të ri dhe kupton që në qytetin e tij jetojnë…

Running with the Devil

Running with the Devil

Running with the Devil
IMDb: N/A
N/A
N/A

Presidenti i një firme ndërkombëtare dërgon dy njerëzit e tij më të besuar për të zbuluar pse dërgesat e kokainës po sulmohen dhe si po zvogëlohen gjatë transportit.

Bloodline

Bloodline

Bloodline
IMDb: N/A
N/A
N/A

Përndjekur nga kujtimet e errëta të fëmijërisë, Evan, një punonjës social dhe baba për herë të parë, has vështirësi në përmbajtjen e dëshirës për t’u hakmarrë.

Agent Sai Srinivasa Athreya

Agent Sai Srinivasa Athreya

Agent Sai Srinivasa Athreya
IMDb: N/A
N/A
N/A

Agjenti Sai Srinivasa Atreia është një thriller, humoristik që sillet rreth aventurave të një detektivi në Nelor.

The Fanatic

The Fanatic

The Fanatic
IMDb: N/A
N/A
N/A

Një fans me prapambetje mendore shkon në shtëpinë e idhullit të tij dhe i shkatërron jetën.

The World Is Yours

The World Is Yours

The World Is Yours
IMDb: N/A
N/A
N/A

Një tregtar i vogël droge, ëndërron një jetë tjetër, por nuk mund ta përballojë atë. Për të shpëtuar, ai pranon një punë të fundit që përfshin Spanjën, drogën, Iluminatin dhe……

Con Air

Con Air

Con Air
IMDb: N/A
N/A
N/A

Një ish ushtarak i dënuar dhe që është gati për t’u liruar, e gjen veten të bllokuar në një aeroplan me të burgosur, të cilët marrin kontrollin e aeroplanit.

Article 15

Article 15

Article 15
IMDb: N/A
N/A
N/A

Bazuar në situatën socio-politike të Indisë. Në një vend ku diskriminimi është i pranishëm kudo, për shkak të racës apo kastës, një oficer policie i sapoemëruar, nuk arrin ta pranojë…

I Can Quit Whenever I Want 2: Masterclass

I Can Quit Whenever I Want 2: Masterclass

I Can Quit Whenever I Want 2: Masterclass
IMDb: N/A
N/A
N/A

Grupi mblidhet përsëri dhe për të rregulluar problemet me ligjin duhet të punojmë për policinë për të parandaluar përhapjen e drogave të reja.

Law Abiding Citizen

Law Abiding Citizen

Law Abiding Citizen
IMDb: N/A
N/A
N/A

Pasi Klajd Aleksandër Sheltonit i vrasin të shoqen dhe të bijën, ai irritohet sepse vrasësit nuk marrin dënimin e duhur dhe ai vendos t’i torturojë dhe t’i vrasë për t’u…

Genre: Drame, Krim, Thriller
Menace II Society

Menace II Society

Menace II Society
IMDb: N/A
N/A
N/A

Një gangster i ri në rrugë përpiqet t’i shpëtojë kufijve dhe tundimeve të getos në kërkim të një jete më të mirë.

Genre: Drame, Krim
The Purity of Vengeance

The Purity of Vengeance

The Purity of Vengeance
IMDb: N/A
N/A
N/A

Kur disa trupa të mumifikuar zbulohen në një ndërtesë të Kopenhagenit, dy detektivë duhet të zbulojnë një mister që duket të jetë pjesë e një konspiracie të madhe.

EXPO

EXPO

EXPO
IMDb: N/A
N/A
N/A

Kur ka vetëm tre ditë që të provojë pafajësinë e tij për një krim të pakryer, një ish-ushtarak detyrohet të bëjë çmos për të shpëtuar vajzën e rrëmbyer të klientit…

The Golden Glove

The Golden Glove

The Golden Glove
IMDb: N/A
N/A
N/A

Një vrasës serial shkakton tmerr mes banorëve të Hamburgut gjatë fillimit të viteve 1970.

Fallen

Fallen

Fallen
IMDb: N/A
N/A
N/A

Detektivi i vrasjeve John Hobbes dëshmon për ekzekutimin e vrasësit serik Edgar Reese. Shpejt pas ekzekutimit vrasjet fillojnë përsëri, dhe ato janë shumë të ngjashme me stilin e Reese.

The Mafia Kills Only in Summer

The Mafia Kills Only in Summer

The Mafia Kills Only in Summer
IMDb: N/A
N/A
N/A

Një histori e bazuar në realitet, kjo është komedia e zezë e 20 viteve histori të Siçilisë nga vitet 70 deri në vitet 90′ me prezencën e mafias dhe bosit…

Deception of the Novelist

Deception of the Novelist

Deception of the Novelist
IMDb: N/A
N/A
N/A

Historia e një burri që shantazhohet nga dashnorja e tij, e vrarë në mënyrë misterioze, shpalos përpjekjet e guximshme të vrasësit për të fshehur gjurmët.

Black Souls

Black Souls

Black Souls
IMDb: N/A
N/A
N/A

Kjo është historia e një familje kriminale nga Kalabria, aty ku “vendeta” (gjakmarrja) është ende gjallë. Tre vëllezër, bij të një bariu të vrarë, janë shumë të ndryshëm nga njëri-tjetri….

Trial by Fire

Trial by Fire

Trial by Fire
IMDb: N/A
N/A
N/A

Historia tragjike dhe e diskutueshme e Kameron Tod Uillinghamit, i cili u ekzekutua nga shteti i Teksasit për vrasjen e tre fëmijëve të tij pasi provat shkencore dhe dëshmitë e…

John Wick: Chapter 3 – Parabellum

John Wick: Chapter 3 – Parabellum

John Wick: Chapter 3 – Parabellum
IMDb: N/A
N/A
N/A

John Wick është në arrati pas vrasjes së një prej anëtarëve të Shoqërisë Ndërkombëtare të Vrasësve, dhe me një shumë prej 14 milion dollarësh të vënë për kokën e tij,…

Eerie

Eerie

Eerie
IMDb: N/A
N/A
N/A

Vdekja e papritur e një studenteje kërcënon ekzistencën e shkollës katolike Shën Lusia. Psikologia e shkollës, Pat Konsolacion, bashkohet me studentet, më shpresë që ata të bashkëpunojnë dhe të zbulojë…