Last Days in the Desert (2015) me titra shqip Movies
Last Days in the Desert (2015)

Last Days in the Desert (2015)

Last Days in the Desert (2015)
IMDb: N/A
N/A
N/A

Një kapitull i imagjinuar prej 40 ditëve të agjërimit dhe lutjes së Jezusit në shkretëtirë. Në rrugën e tij jashtë vendit të shkretë, Jezusi lufton me Djallin mbi fatin e…