Memoir of a Murderer (2017) Movies
Memoir of a Murderer

Memoir of a Murderer

Memoir of a Murderer
IMDb: N/A
N/A
N/A

17 vjet pas vrasjes së fundit, kur demenca filloi të prek një vrasës të vjetër, ai përplaset me një djalosh të ri dhe kupton që në qytetin e tij jetojnë…