Oscars Movies
The Hobbit: The Desolation of Smaug (2013)

The Hobbit: The Desolation of Smaug (2013)

The Hobbit: The Desolation of Smaug (2013)
IMDb: N/A
N/A
N/A

Xhuxhët, së bashku me Bilbo Begins dhe Gandalf Gri-në, vazhdojnë kërkimin e tyre për të rifituar Ereborin, atdheun e tyre, nga Smaug. Bilbo Begins zotëron një unazë misterioze dhe magjike.

The Hobbit: An Unexpected Journey (2012)

The Hobbit: An Unexpected Journey (2012)

The Hobbit: An Unexpected Journey (2012)
IMDb: N/A
N/A
N/A

Bilbo Bagings është një djalosh i ri Hobit, të cilit i kërkohet të braktisë shtëpinë e tij dhe të jetojë aventurën më të madhe të jetës së tij. Duke kërkuar…