Project A (1983) me titra shqip Movies
Project A (1983)

Project A (1983)

Project A (1983)
IMDb: N/A
N/A
N/A

Filmi bën fjalë për një luftë kundër piratëve në Hong-Kong. Një dramë kostumesh kineze me shumë aksion dhe muzikë.