Sci-fi Movies
Resident Evil: The Final Chapter (2016)

Resident Evil: The Final Chapter (2016)

Dredd (2012)

Dredd (2012)

Dredd (2012)
IMDb: N/A
N/A
N/A

Në një të ardhme katastrofike, popullata e mbetur është transferuar në disa mega-qytete, ku policë të plotfuqishëm dhe ultravjollcë janë duke kërkuar për terroristë.

Prisoner X (2016)

Prisoner X (2016)

Prisoner X (2016)
IMDb: N/A
N/A
N/A

Teksa shtete me fuqi botërore janë në luftë, një agjent i CIA-s futet në një burg të mshehtë nën-tokësor për të marrë në pyetje një terroris i cili udhëton në…

RoboCop (2014)

RoboCop (2014)

RoboCop (2014)
IMDb: N/A
N/A
N/A

Është viti 2028 në Detroit. Aleks Mërfi, një bashkëshort, baba dhe një polic i mirë, pëson një aksident ku dëmtohet shumë rëndë. OmniCorp, një korporatë  shumëkombëshe sheh shansin për të…

Bliss (2021)

Bliss (2021)

Bliss (2021)
IMDb: N/A
N/A
N/A

Një histori dashurie e Gregut, i cili pasi u divorcua së fundmi dhe u pushua nga puna, takon Isabelen misterioze, një grua që jeton rrugëve dhe mendon se bota është…

The Incredible Hulk (2008)

The Incredible Hulk (2008)

The Incredible Hulk (2008)
IMDb: N/A
N/A
N/A

Brus Bener, një shkencëtar në arrati nga qeveria e Sh.B.A-së, po kërkon një kurë që ta shërojë nga sëmundja që ai ka kur ai inatoset. Por, në të njëjtën kohë,…

The Day After Tomorrow (2004)

The Day After Tomorrow (2004)

The Day After Tomorrow (2004)
IMDb: N/A
N/A
N/A

“Dita pas të nesërmes”  është një film Amerikan i katastrofës fantastiko-shkencore amerikane i vitit 2004, bashkë-prodhuar dhe bashkë-shkruar nga Roland Emmerich.

Skylines (2020)

Skylines (2020)

Skylines (2020)
IMDb: N/A
N/A
N/A

Pasi një virus kërcënon të kthejë hibridët alienë kundër njerëzve, Kapiteni Rose Korlej duhet të drejtojë një ekip mercenarësh drejt një misjoni të largët për të shpëtuar atë pak gjë…

The Dark Tower

The Dark Tower

The Dark Tower
IMDb: N/A
N/A
N/A

Qitësi i fundit, Roland Deshein, ka ngecur në një luftë me Uollter O’Dim, i njohur ndryshe dhe si Njeriu me të zeza. Rolandi i përket një urdhri që mbron Kullën…

Boss Level

Boss Level

Boss Level
IMDb: N/A
N/A
N/A

Një oficer i dalë në pension, është bllokuar në një lak kohor që nuk mbaron kurrë, në ditën e tij të vdekjes…

Tenet

Tenet

Tenet
IMDb: N/A
N/A
N/A

Një aksion epik rreth spiunazhit ndërkombëtar, udhëtimit në kohë dhe evolucionit. Një burrë përpiqet të parandalojë Luftën e tretë Botërore nëpërmjet udhëtimit në kohë dhe rilindjes…

The Island

The Island

The Island
IMDb: N/A
N/A
N/A

Linkoln Siks-Eko është resident i një baze në vitin 2019. Si gjithë të tjerët ai shpreson që të përzgjidhet për të shkuar në Ishull, i cili është vendi i fundit…

Logan

Logan

Logan
IMDb: N/A
N/A
N/A

Në të ardhmen e afërt, Logan tashmë i plakur kujdeset për Profesorin X të sëmurë, në një strofull në kufirin Meksikan. Por, përpjekjet e Logan për t’u fshehur nga bota…

The Human Race

The Human Race

The Human Race
IMDb: N/A
N/A
N/A

Në racën njerëzore, një grup prej 80 njerëzve janë grabitur nga jeta e tyre e përditshme dhe të gjithë u ri-shfaqën në një vend të fshehtë. Këta njerëz janë nga…