Share (2019) Movies
Share

Share

Share
IMDb: N/A
N/A
N/A

Në një gjimnaz shkaktohet një kaos nga një video intime e një nxënëseje, Mendit, në rrethana aspak të favorshme. Tani, Mendi dhe familja e saj duhet të luftojnë për të…