Sport Movies
Unbroken (2014)

Unbroken (2014)

Unbroken (2014)
IMDb: N/A
N/A
N/A

‘Unbroken’’ tregon historinë inspiruerse të jetës së një garuesi olimpik dhe heroit të luftës së Dytë Botërore, Luis Zamperini.

Genre: Biografi, Drame, Sport
The Wrestler (2008)

The Wrestler (2008)

The Wrestler (2008)
IMDb: N/A
N/A
N/A

Një keçist profesionist i dalë nga moda, del në pension. Por ai kupton se jeta e tij jashtë ringut është një betejë.

Genre: Drame, Sport
Italian Race (2016) aka Veloce come il Vento

Italian Race (2016) aka Veloce come il Vento

Italian Race (2016) aka Veloce come il Vento
IMDb: N/A
N/A
N/A

Xhulia është një pilote e garave GT. Kur babai i saj ndërron jetë, çdo gjë në jetën e saj merr një drejtim tjetë. E vetmja shpresë për të është vëllai…

Saala Khadoos (2016)

Saala Khadoos (2016)

Saala Khadoos (2016)
IMDb: N/A
N/A
N/A

Historia e një ish-boksieri që heq dorë nga boksi për shkak të grindjeve me autoritetet mbi politikën themelore, por bëhet trajneri i një tregtareje peshqish për të arritur ëndrrën e…