Teenage Mutant Ninja Turtles (2014) me titra shqip Movies
Teenage Mutant Ninja Turtles

Teenage Mutant Ninja Turtles

Teenage Mutant Ninja Turtles
IMDb: N/A
N/A
N/A

Kur një njeri i tmerrshëm e kërcënon qytetin e New York City, një gazetare lajmesh përballet me sfida të ndryshme, ku i zbulon dhe bashkohet me Breshkat Ninja të cilët…