Terminator 2: Judgment Day (1991) me titra shqip Movies
Terminator 2: Judgment Day

Terminator 2: Judgment Day

Terminator 2: Judgment Day
IMDb: N/A
N/A
N/A

Cyborg i cili dikur u përpoq për të vrarë Sarah Connor është i vdekur, dhe një tjetër T-101 tani duhet të mbrojë djalin e saj adoleshent, Xhon Konorin, nga një…