The Black String (2018) me titra shqip Movies
The Black String

The Black String

The Black String
IMDb: N/A
N/A
N/A

Pasi kalon një natë me një femër të bukur dhe misterioze, një burrë sëmuret dhe fillon të besojë që është viktima e një komploti të lig mbinatyror.