The Knight of Shadows: Between Yin and Yang (2019) me titra shqip Movies
The Knight of Shadows: Between Yin and Yang

The Knight of Shadows: Between Yin and Yang

The Knight of Shadows: Between Yin and Yang
IMDb: N/A
N/A
N/A

Një gjuetar demonësh (Jackie Chan), lufton përbindëshat që hyjnë në botën e njerëzve me ndihmën e një oficeri dhe disa përbindëshave të vegjël.