The Lake House (2006) me titra shqip Movies
The Lake House

The Lake House

The Lake House
IMDb: N/A
N/A
N/A

Një doktoreshë e vetmuar, që është në një shtëpi të pazakontë në liqen, fillon të shkëmbejë letra dashurie me një arkitekt të irrituar, që ka banuar aty më parë. Dhe…