The Last Rescue me titra shqip Movies
The Last Rescue (2015)

The Last Rescue (2015)

The Last Rescue (2015)
IMDb: N/A
N/A
N/A

Lufta e II-të Botërore: Direkt pas ‘Ditës D’, tre ushtarë amerikanë dhe dy infermiere të ushtrisë janë bllokuar në kufijtë e armiqve. Ata marrin një oficer gjermanë të gradës së…