The Souvenir (2019) Me titra shqip Movies
The Souvenir

The Souvenir

The Souvenir
IMDb: N/A
N/A
N/A

Një studente e re e filmit të viteve 80′ pëfshihet në mënyrë romatike me një burrë të komplikuar dhe jo të besueshëm.