The World Is Yours (2018) me titra shqip Movies
The World Is Yours

The World Is Yours

The World Is Yours
IMDb: N/A
N/A
N/A

Një tregtar i vogël droge, ëndërron një jetë tjetër, por nuk mund ta përballojë atë. Për të shpëtuar, ai pranon një punë të fundit që përfshin Spanjën, drogën, Iluminatin dhe……