Timbuktu (2014) Movies
Timbuktu

Timbuktu

Timbuktu
IMDb: N/A
N/A
N/A

Një bariu gjedhësh dhe familjes së tij befas i trazohet jeta e tyre e qetë në dunat e Timbuktusë nga një grup Xhihadistësh.