Up in Smoke (1978) Movies
Up in Smoke (1978)

Up in Smoke (1978)

Up in Smoke (1978)
IMDb: N/A
N/A
N/A

Aventura e dy të droguarve nga Meksiko në Los Anxhelos, të ndjekur nga fati dhe paaftësia e detektiv Sadenko. Një film plot skena gazmore. Mos e humbisni!