Viking Legacy (2016) me titra shqip Movies
Viking Legacy (2016)

Viking Legacy (2016)

Viking Legacy (2016)
IMDb: N/A
N/A
N/A

Në kohët antike, ekzistonin 7 dorëshkrime të shenjta që besoheshin se i jepnin fuqi dhe mirëqenie atyre që i kishin në kontroll. Profecia tregonte se një fëmijë i lindur nga…