Wanderlust me titra shqip Movies
Wanderlust (2012)

Wanderlust (2012)

Wanderlust (2012)
IMDb: N/A
N/A
N/A

Të tronditur nga pushimi i papritur nga puna, një çift nga Manhatani shikon për mundësi të tjera jetese dhe në fund vendosin të jetojnë në një komunë rurale ku mbizotëron…