What Happens in Vegas (2008) Movies
What Happens in Vegas

What Happens in Vegas

What Happens in Vegas
IMDb: N/A
N/A
N/A

Një burrë dhe një grua detyrohen, për arsye ligjore, të jetojnë si çift për një periudhë të caktuar kohore. Në lojë janë një shumë e madhe parash.