Wonder Woman: Bloodlines (2019) Movies
Wonder Woman: Bloodlines

Wonder Woman: Bloodlines

Wonder Woman: Bloodlines
IMDb: N/A
N/A
N/A

Gruaja Mrekulli nis misionin e rrezikshëm: të shpëtojë një vajzë të re, të pushtuar nga një organizatë kriminale. Por, në rrezik, shumë shpejt do të jetë edhe vendlindja dhe njerëzit…