- Meso si te shkarkosh me Google Chrome & Opera & Microsoft Edge ose Mozilla
- SHIKO VIDEON SI TE SHKARKOSH FILMAT Google Chrome & Opera & Microsoft Edge
- Ju lutemi prisni 5-10 sekonda derisa filmi te shfaqet dhe me pas klikoni butonin play
- Per disa lloje celularesh & Iphone shkarkimi eshte i pamundur
- Titrat e filmave nuk jane prej stafit tone !
- Titra24.Com ju mundeson Shikim me te shpejte se kudo dhe Shkarkim me nje klikim
- Filma Gjithsej: 4830

Haunt

Për Hallouin, një grup miqsh hasin në një shtëpi “ekstreme” të pushtuar nga fantazmatqë premton të ushqejë frikërat e tyre më të errëta. Nata bëhet vdekjeprurëse ndërsa arrijnë te kuptojnë se disa makthe janë të vërteta.