- Meso si te shkarkosh me Google Chrome & Opera & Microsoft Edge ose Mozilla
- SHIKO VIDEON SI TE SHKARKOSH FILMAT Google Chrome & Opera & Microsoft Edge
- Ju lutemi prisni 5-10 sekonda derisa filmi te shfaqet dhe me pas klikoni butonin play
- Per disa lloje celularesh & Iphone shkarkimi eshte i pamundur
- Titrat e filmave nuk jane prej stafit tone !
- Titra24.Com ju mundeson Shikim me te shpejte se kudo dhe Shkarkim me nje klikim
- Filma Gjithsej: 4830

Tutto quello che vuoi a.k.a Everything You Want

I detyruar nga i ati, Alesandroja, një djalosh çapkën, pranon të bëhet kujdestari i një poeti të moshuar, Xhorxho, i sëmurë me Alzhaimer.