April Rain (2014) me titra shqip Movies
April Rain (2014)

April Rain (2014)

April Rain (2014)
IMDb: N/A
N/A
N/A

Kur një grup terroristësh bëjnë komplot për të sulmuar Shtetet e Bashkuara, një njësi speciale ushtarake hetimore duhet të identifikojë, depërtojë dhe neutralizojë kërcënimin.