At War with Love (2016) Movies
At War for Love

At War for Love

At War for Love
IMDb: N/A
N/A
N/A

Është viti 1943. Lufta e Dytë Botërore po djeg Evropën. Në Nju Jork, Arturo dhe Flora janë të dashuruar, por ajo i është premtuar për martesë djalit të një shefi…