Better Days (2019) me titra shqip Movies
Better Days

Better Days

Better Days
IMDb: N/A
N/A
N/A

Një gjimnaziste, që vuan bullizmin e bashkëmoshatarëve dhe një djalosh, që merret me punë të pista, akuzohen për vrasjen e një adoleshenteje. Çfarë historie i lidh bashkë, një studente të…