filma24 Movies
Zoom (2015)

Zoom (2015)

Zoom (2015)
IMDb: N/A
N/A
N/A

Një ndërlidhje shume dimensionale mes nje artisteje librash vizatimorë, një shkrimtareje dhe një regjisori filmash. Secili jeton në një realitet të veçuar por tregojnë një histori për njërin prej tyre.

Viking Legacy (2016)

Viking Legacy (2016)

Viking Legacy (2016)
IMDb: N/A
N/A
N/A

Në kohët antike, ekzistonin 7 dorëshkrime të shenjta që besoheshin se i jepnin fuqi dhe mirëqenie atyre që i kishin në kontroll. Profecia tregonte se një fëmijë i lindur nga…

Project A (1983)

Project A (1983)

Project A (1983)
IMDb: N/A
N/A
N/A

Filmi bën fjalë për një luftë kundër piratëve në Hong-Kong. Një dramë kostumesh kineze me shumë aksion dhe muzikë.

Italian Race (2016) aka Veloce come il Vento

Italian Race (2016) aka Veloce come il Vento

Italian Race (2016) aka Veloce come il Vento
IMDb: N/A
N/A
N/A

Xhulia është një pilote e garave GT. Kur babai i saj ndërron jetë, çdo gjë në jetën e saj merr një drejtim tjetë. E vetmja shpresë për të është vëllai…

Death Note: L Change the World (2008)

Death Note: L Change the World (2008)

Death Note: L Change the World (2008)
IMDb: N/A
N/A
N/A

Një vazhdim i tregimit të trilerit të famshëm japonez. Këtë herë përqendrohet te karakteri “L”.

Cockneys vs Zombies (2012)

Cockneys vs Zombies (2012)

Cockneys vs Zombies (2012)
IMDb: N/A
N/A
N/A

Vendasit në Londër vs Zombit: Ky film Britanik flet për një grup kriminelësh të paaftë që vendosin të grabisin një bankë, në mënyrë që të shpëtojnë “shtëpinë e pensionistëve” të…

Clash (2009) aka Bay Rong

Clash (2009) aka Bay Rong

Clash (2009) aka Bay Rong
IMDb: N/A
N/A
N/A

Trin, një mercenare që duhet të kryejë disa punë që të shpëtojë vajzën e saj, rekruton Kuanin, i cili nuk është ai që duket.

Amanda Knox (2016)

Amanda Knox (2016)

Amanda Knox (2016)
IMDb: N/A
N/A
N/A

Bazuar në ngjarjet rreth vrasjes së studentes britanike, Meredit Kërçer.

31 (2016)

31 (2016)

31 (2016)
IMDb: N/A
N/A
N/A

Pesë punëtorë karnavasesh rrëmbehen dhe mbahen peng në një ndërtesë të braktisur, si ferr, ku detyrohen të luajnë një lojë të dhunshme, qëllimi i të cilës është të mbijetosh 12…

Tai-Chi Master (1993)

Tai-Chi Master (1993)

Tai-Chi Master (1993)
IMDb: N/A
N/A
N/A

Dy shokë, ish-murgj në Shaolin, ndajnë rrugët e tyre teksa shohin rebelimin ndaj qeverisë. Më ambiciozi ngrihet për tu bërë një komandant i fuqishëm në ushtri, ndërsa shoku i tradhtuar…

Beyond Borders (2003)

Beyond Borders (2003)

Beyond Borders (2003)
IMDb: N/A
N/A
N/A

Përtej Kufijve është një tregim epik i romancës së trazuar midis dy të dashuruarve, rrethuar në mes zonave më të rrezikshme në botë.

7 Hours to Go (2016)

7 Hours to Go (2016)

7 Hours to Go (2016)
IMDb: N/A
N/A
N/A

Arjuni do të shkojë për të takuar të fejuarën e tij në Gjykatën e Lartë, por e fejuara e tij do të vritet atje. Ai do të marrë peng 7…

Good Luck Chuck (2007)

Good Luck Chuck (2007)

Good Luck Chuck (2007)
IMDb: N/A
N/A
N/A

‘Fatsjellësi Çak’: Çarli do të bëhet popullor mes bashkësisë femërore pasi çdo grua që do të flerë me të do të gjejë njeriun e ëndrrave. Një ditë, Çarli do të…

Jim Button and Luke the Engine Driver (2018)

Jim Button and Luke the Engine Driver (2018)

Jim Button and Luke the Engine Driver (2018)
IMDb: N/A
N/A
N/A

Një djalë jetim në kërkim të origjinës së tij. Një princeshë e re mbahet e burgosur në Qytetin e Dragonjëve vdekjeprurës. Xhimi dhe shoku i tij Luka, vihen në kërkim…