Jaws (1975) Movies
Jaws

Jaws

Jaws
IMDb: N/A
N/A
N/A

Kur një peshkaqen vrasës shkakton kaos në një komunitet plazhi, mbetet në dorë të një sherifi lokal, një biologu detar dhe një detari të vjetër të mposhtin bishën.