me titra shqip Movies
Entrapment (1999)

Entrapment (1999)

Entrapment (1999)
IMDb: N/A
N/A
N/A

Një agjente e sigurimit është dërguar nga punëdhënësi i saj për të gjetur dhe për të ndihmuar për të kapur një hajdut arti.

Gamer

Gamer

Gamer
IMDb: N/A
N/A
N/A

Në të ardhmen një lojë e kontrollit të mendjes, vdekje të përgjakshme janë të detyruara të luftohen në një ambjent të shkretë.