Nightcrawler 2014 me titra shqip Movies
Nightcrawler (2014)

Nightcrawler (2014)

Nightcrawler (2014)
IMDb: N/A
N/A
N/A

Një njeri i papunë pasi ishte dëshmitar në një aksident rrugor i vjen në mendje një ide për t’u vetë punësuar. Blen një kamera dhe filmon situata urgjente për t’i…