Now Is Good (2012) me titra shqip Movies
Now Is Good (2012)

Now Is Good (2012)

Now Is Good (2012)
IMDb: N/A
N/A
N/A

Një vajzë që po vdiste nga leukemia bën një listë të gjërave që do të donte t’i bënte para se të vdiste. Në fillim të asaj liste ishte dhe humbja…