Self/less (2015) Movies
Self/less

Self/less

Self/less
IMDb: N/A
N/A
N/A

Një pasanik që merret me pasuri të patundshme dhe që lëngon nga një sëmundje vdekjeprurëse transferon vetëdijen e tij në një trup të ri e të shëndosh, ama shpejt merr…