Silent Hill 2 me titra shqip Movies
Silent Hill: Revelation 3D (2012)

Silent Hill: Revelation 3D (2012)

Silent Hill: Revelation 3D (2012)
IMDb: N/A
N/A
N/A

Kur babai i saj zhduket, Heather Mason tërhiqet në një realitet të çuditshëm dhe tmerrues i cili mban përgjigjet e manktheve që e kanë përndjekur që nga fëmijëria…